Log indLog in

Andre Projekter

Eventbureauet har endvidere produceret en række mindre projekter så som anerkendende fødselsdagsfilm for børnehusets børn, en børnegyser, en dansefilm etc.  Eventmedarbejderen har endvidere medvirket ved div. debatarrangementer og temadage om f. eks. kriminalitet og misbrug, været konferencier og vært til arrangementer om f. eks kost, rygning, alkohol og motion, samt udarbejdet koncepter for alkoholkampagner, emnedage, debatarrangementer mv. Herunder en beskrivelse af nogle af projekterne. Der er ikke videoklip på disse projekter kun tekst + foto/grafik samt evt. et link til en hjemmeside hvor du kan se mere som f.eks i projektet www.dengodefar.dk

"Torsdag kl. 15.00". Jan. 2009. Teambuildingfilm ( KUN TEXT )

klik for info-text

To afdelinger i en kommunal forvaltning skal sammenlægges. I den forbindelse afholdes en temadag/teambuilding en torsdag i januar med det formål at ryste medarbejderne sammen.
Nogle dage før temadagen bliver medarbejderne interviewet på video om hvordan de tror at en navngivet kollega de kender, har det på: “Torsdag kl. 15.00″.
Hvis det har været en god dag for kollegaen – hvad har grunden været?
Hvis det har været en mindre god dag for kollegaen – hvad har grunden så været til det?
Filmen er et eksempel på hvordan en simpel videoproduktion kan bruges til at variere indhold og form på en temadag. Filmen blev brugt som afsæt for en leg på en times varighed med formål at lære hinanden at kende på en anderledes måde. Legen udføres under ledelse af Eventmedarbejderen.

Varighed:
12 min
Medvirkende:
Ansatte i Hillerød kommune, Kultur & Unge
Klip:
Martin Hjort
Producent:
Karin Juhl

East Side Story. Jun. 2008. Kvarterteater ( KUN TEXT)

klik for info-text

Eventbureauet udførte konceptarbejde, reserch og manuskriptarbejde på Performence-forestillingen East Side Story fremført som kvarters-teater i bydel Hillerød øst juni 2008.

Varighed:
1 time og 30 min
Instruktion:
Peter Bensted – Kulturhusleder
Koncept:
Peter Bay og Peter Bensted
Konsulent:
Gitte Jørgensen

Personalerevy. 2008 + 2009 + 2010. IVideooptagelse (Kun Text)

klik for info-text

Konsulent på instruktion og koncept på Hillerød Kommunes personalerevy 2008, 2009 + 2010
Eksempel på hvordan Eventmedarbejderen kan fungere som instruktør og konsulent på en personalerevy samt optage revyen på video.

Varighed:
50 – 70 min
Foto/Redigering:
Peter Bay

"Henrik's" Fødselsdag. Sep. 2007. Videofilm ( KUN TEXT)

klik for info-text

“Henrik” fra børnehuset holder sin 10 års fødselsdag for sin klasse. Det har han aldrig prøvet før og fortæller hvor spændt han er på om det mon går godt. Det gør det. Formålet med film er at give “Henrik” en oplevelse af at kunne holde en fin og flot fødselsdagsfest hvor hans klassekammerater deltager i quizs og lege hvor “Henrik” er i centrum. Filmen er et eksempel på de fødselsdage Børnehuset fast holder for alle børnene i Buen.

Varighed:
12 min
Tilrettelæggelse:
Peter Bay
Foto:
Peter
Klip og cover:
Janus Vinter
Producent:
Gitte Jørgensen

Børnehuset Buen - Ide - Metode og Erfaringer (KUN TEXT)

klik for info-text

Foredrag med Buens leder Gitte Jørgensen, der fortæller om Børnehuset Buens arbejdsmetoder – idegrundlag og erfaringer. I foredraget vises klip fra Buens filmproduktioner.

Varighed:
50 – 120 minutter

Film i socialt arbejde (KUN TEXT)

klik for info-text

Buens eventmedarbejder Peter Bay fortæller om hvordan Buen bruger film og video i anerkendende pædagogisk arbejde samt i andre sammenhænge i konteksten: Socialt arbejde. I foredraget vises en række klip fra nogle af Buens Eventbureaus produktioner.
Det overordnede tema er anvendelse af film som metode i socialt arbejde. I foredraget præsenteres, hvordan man med en filmisk produktion kan kaste lys over nye vinkler af menneskets liv og omgivelser – og især over de områder, hvor det går bedre, end et menneske måske selv går og tror. Ved efterfølgende at se og arbejde med filmen, gives der mulighed for at se sit liv udefra og dermed nærme sig de områder, der er svære men ofte nødvendige at snakke om for at finde nye løsninger på nogle af de problemer, man kan stå overfor. Børnehuset Buen har medtænkt film i institutionens metodik fra starten i 2007.

Varighed:
45 – 90 minutter.
 
Evt. kan der arrangeres en workshop i forbindelse med foredraget.

Den Gode Far. Filmprojekt/Internetprojekt. Se dengodefar.dk

klik for info-text

Buen har for Integrationsministeriet og Hillerød kommune produceret et forebyggende oplysnings- og inspirationsprojekt for traumatiserede nydanske familiefædre om faderrollens udfordringer. Projektet består af en dokumentarfilm på 40 minutter og et relateret webforum indeholdende ca. 60 minutters tematisk organiserede filmklip efter emner som “Forældremøde” – “Lektiehjælp” etc.
Formålet med projektet er at kvalificere forældrekompetencen hos traumatiserede nydanske familiefædre, så disse fædre kan medvirke til at styrke indsatsen over for deres børn.
Målgruppen er traumatiserede nydanske fædre. Sekundær målgruppe er fædrenes børn.
En anden vigtig målgruppe er professionelle, der arbejder med familieproblematikker hos traumatiserede nydanske familier.
Du kan se projektet på www.dengodefar.dk
Projektet har modtaget produktionsstøtte fra Integrationsministeriet og er færdigt 1 april 2011.

Tilrettelægger:
Peter Bay
Foto+Klip:
Uffe Karlsson, Company Pictures, Janus Winter SPFX film
Producent:
Gitte Jørgensen
Konsulent:
Lars Koberg Christiansen,Pædagogisk konsulent Tina Sylvest

Buens Børnemad 2014/15 (KUN TEKST)

klik for info-text

Efteråret 2014 arbejdede Børnehusets børn med et madprojekt som mundede ud i produktionen, af kogebogen buens børnemad. Dette for at sætte fokus på god sund mad som smager godt, og at understrege at det er hyggeligt og rart når vi spiser sammen, både i børnehuset og derhjemme. Projekt ansvarlig: Pædagog Joakim Obel.

Præsentationsfilm

klik fullscreen på alle videoer for fullscreen

Her kan du se Buen's film og læse om filmene