Log indLog in

Eventbureauet kan bl.a. tilbyde produktion af:

Eventbureauets speciale: Video / Film / Teater Produktion

Eventmedarbejderens baggrund som manuskriptforfatter, instruktør og producent på mange tv og biografproduktioner, har naturligt medført, at et af eventbureauets specialer er produktion af film/video.

De senere års tekniske udvikling har medført, at det i dag er forholdsvis billigt at producere film/video i professionel kvalitet samt muliggjort at gøre disse produktioner synlige på internettet og DVD. Det betyder, at en institution, kommune eller virksomhed kan producere og lægge forskellige film/musik/videoproduktioner ud på nettet, så relevante brugere/borgere/kunder ved to klik med en mus kan se de pågældende produktioner på nettet, eller få filmen på DVD i et passende cover.
Ligeledes er det i dag muligt at sammenklippe og kvalitetsforbedre hjemmelavede video-optagelser, så disse kan få et nyt liv.
F.e ks. kan en institutions forskellige ældre, måske lidt rystede optagelser fra udflugter og andre aktiviteter, kvalitetsforbedres og sættes sammen med enkelte nye optagelser til f.eks. en præsentations- eller jubilæumsfilm.

Film og Forandring. Pædagogiske og Narrative film.

Filmproduktion kan bruges pædagogisk f. eks ved, at en person eller en familie kan få et nyt syn på sig selv ved at der i en filmproduktion kastes lys på de områder i livet, hvor tingene måske går lidt bedre, end man egentlig tror – eller ved at man igennem den filmiske proces får nogle nye vinkler på sig selv og sine omgivelser. F. eks kan man ved klipning af den film, man har medvirket i, få mulighed for at lege med nogle nye løsningsmuligheder på de problemer, man står over for.

Præsentationsfilm

klik fullscreen på alle videoer for fullscreen

Her kan du se Buen's film og læse om filmene