Velkommen til Buens Eventbureau.

Her kan du få professionel hjælp til produktion af en oplysningsfilm, en musikvideo, en børnerap, et teaterstykke, en skoledebat, eller f.eks. en personaleudviklingsdag.

Eventbureauet laver produktioner om vilkår og udfordringer i børn, og unge og voksnes liv.

Emnerne kan være mobning, misbrug, stress, børns medbestemmelse, integration mv.

Eventmedarbejder er socialrådgiver Peter Bay som tidligere har været beskæftiget i en årrække inden for professionel film, tv, teater og musikproduktion. Eventbureauets projektudvikling kan derved forankres både i viden om socialt arbejdes vilkår, metoder og lovmæssige grundlag, samt i kendskabet til film, teater og musikproduktion.
Pris og vilkår for Eventbureauets ydelser kan du få ved henvendelse til:

Foto af Peter Bay
 • Peter Bay,
 • Børnehuset Buen
 • Buevej 1 3400 Hillerød
 • tlf. 72 32 45 81,
 • peba@hillerod.dk

Eventbureauet kan bl.a. tilbyde produktion af:

 • Film/video i alle længder og formater med f.eks. undervisnings-, oplysnings- eller pædagogiske formål
 • Musikvideoer
 • Teater og performence produktion til og med børn, unge og voksne – amatører som professionelle
 • Sang-workshop med børn og unge
 • Instruktion og konsulenthjælp ved en personalerevy
 • Personaleudvikling/teambuilding
 • Forumteater – Rollespil
 • Kvartersteater
 • Musikproduktion
 • Fremtidsværksted
 • Visionsudvikling
 • Emne og Temadage
 • Konsulenthjælp og konceptudvikling til alle slags kulturprojekter
 • Foredrag om Børnehuset Buens metoder og arbejde v/ børnehusets leder Gitte Jørgensen.
 • Foredrag om filmisk arbejde som metode i socialt arbejde v/ eventmedarbejder Peter Bay

Eventbureauets speciale: Video / Film / Teater Produktion

Eventmedarbejderens baggrund som manuskriptforfatter, instruktør og producent på mange tv og biografproduktioner, har naturligt medført, at et af eventbureauets specialer er produktion af film/video.

De senere års tekniske udvikling har medført, at det i dag er forholdsvis billigt at producere film/video i professionel kvalitet samt muliggjort at gøre disse produktioner synlige på internettet og på USB samt endnu en tid på DVD. Det betyder, at en institution, kommune eller virksomhed kan producere og lægge forskellige film/musik/videoproduktioner ud på nettet, så relevante brugere/borgere/kunder ved to klik med en mus kan se de pågældende produktioner på nettet, eller få filmen på USB eller som DVD i et passende cover.
Ligeledes er det i dag muligt at sammenklippe og kvalitetsforbedre hjemmelavede video-optagelser, så disse kan få et nyt liv. F.eks. kan en institutions forskellige ældre, måske lidt rystede optagelser fra udflugter og andre aktiviteter, kvalitetsforbedres og sættes sammen med enkelte nye optagelser til f.eks. en præsentations- eller jubilæumsfilm.

Film og Forandring. Pædagogiske og Narrative film.

Filmproduktion kan bruges pædagogisk f. eks ved, at en person eller en familie kan få et nyt syn på sig selv, i en filmproduktion der kaster lys på de områder i livet, hvor tingene måske går lidt bedre, end man egentlig tror – eller ved at man igennem den filmiske proces, får nogle nye vinkler på sig selv og sine omgivelser. F. eks kan man ved klipning af den film, man har medvirket i, få mulighed for at opleve nogle nye løsningsmuligheder på nogle af de problemer, man

 CV Peter Bay-Clausen

Socialrådgiver 2007 fra Den Sociale Højskole København. Tidl. Instruktør & Manuskriptforfatter i film og tv-branchen  Email: peterbayclausen@gmail.com, Gift med overlæge i børne og ungdomspsykiatri, Tine Houmann, 2 voksne børn.

Aktuel Beskæftigelse: Siden 1. april 2007 ansat som eventmedarbejder, pædagogisk medarbejder og socialrådgiver i familiebehandlingsinstitutionen Børnehuset Buen, Hillerød kommune. Har tilrette ca. 50 større og mindre videoproduktioner til internt og eksternt brug, bl.a. ”Sange Fra Buen”, ”Firbenede Pædagoger” og ”Den Gode Far”.

Uddannelse: Realeksamen 1973, HF 1977.  Div. efteruddannelse i teater, film og tv-branchen. Socialrådgiver primo 2007.

Socialrådgiverrelevante kurser: Kursus i Konflikthåndtering, Døgnkontakten, 2004. Kursus i Løsningsfokuseret familieterapi, Københavns Kommune, 2005. Kursus i Anbringelsesreformen, Københavns Kommune, 2006. Kursus i Børnesamtalen, Københavns kommune 2007. Grundkusus i Kognitiv terapi. 2014.

 2003 – 2007. Studiejob: Ungevejleder på Københavns kommunes akutinstitution ”Døgnkontakten”  sep. 2003 – nov. 2005. ca. 15 timer ugentligt.  Sagsbehandler i børne-familieteam Københavns Kommunes Lokalcenter Sundby Nord.  September 2005 – december 2006. ca. 15 timer ugentligt

1988-2003. Instruktør og Manuskriptforfatter i film/tv-branchen. Manuskriptforfatter på bl.a. spillefilmene: ”Kajs Fødselsdag”, ”Det Forsømte Forår”, ”Kun en Pige”, ”Vildbassen” og TV2 julekalenderen,”Brødrene Mortensens Jul”.  Instruktør og manuskriptforfatter på bl.a. filmene: ”Humørkortstativsælgerens Søn”, ”Fede Tider”, ”Surferne Kommer”, og ”Underholdningschefen” samt tv-serien ”Løjserne” m.m. Derudover skrevet/tilrettelagt/ instrueret en række dokumentarfilm, radiospil, samt div. satire til radio og tv m.m. Medvirket i 5 X FAR.

1977- 1988 Beskæftiget i dansk gruppeteater som skuespiller, musiker, dramatiker og instruktør. Bl.a. i grupperne Jomfru Ane Teatret, Solvognen, Vester 60, Teaterbutikken, 5 X KAJ.

Skrevet div. bøger, samt artikler og klummer i dagspressen.