Den Gode Far

Her kan du se forskellige fædre, mødre og børn tale om, hvad der kan være svært for en far, når man er ny i Danmark. Emnerne er :  Graviditet. Fødslen. Skolen. Racisme. Politik. Religion. Kriminalitet. Seksualundervisning. Opdragelsen. Den traumatiserede far. Projektet er produceret af Børnehuset Buen i samarbejde med Integrationsministeriet.

Du kan se 10 forskellige korte film om hver sit emne eller én samlet.
Dette projekt er lavet af Børnehuset Buen med støttet fra Integrationsministeriet og Hillerød Kommune.

Her du kan se Hillerød kommunes hjemmeside der er lavet for at styrke børns medbestemmelse i Hillerøds klubber, indeholder bl.a. filmen “Når Børn Bestemmer” produceret af Buens Eventbureau.

www.firbenedepaedagoger.dk

Her kan du se Buens fim om at bruge samvær og arbejde med dyr i pædagogiske arbejde. Filmen er blevet vist på Tv2 Lorry sommeren 2016

www.sangefrabuen.dk

Buens film om brug af Sang og Lyrik i portrættet af 8 af Buens Forældres ”På-trods-af-kraft”. Filmen blev vist på Tv2 Lorry Februar 2018.

www.spfx.dk

Her kan du se materiale på vores fotograf og klipper Janus Vinter som vi har samarbejdet med om de fleste af Buens film.

Fælles børn fælles ansvar

Her kan du se en beskrivelse af Hillerød Kommunes børne- og ungepolitik som er grundlaget for arbejdet med børn og unge i Hillerød.

Link til Den Sociokulturelle landsby

I Børnehuset Buen er vi optaget af fællesskabet og veje ind i disse. Ingen mennesker trives i isolation, og i følelsen af at være alene om sig og sit. I samarbejdet og med deltagelsen i Den Sociokulturelle Landsby søger Børnehuset at være med-initiativ tager til både at skabe nye fællesskaber og finde veje ind i nye så der kan opstår muligheder for Børnehusets Buens familier der kan beriges med ny energi og samhørighed.